Our projects

Project

Handicaped Children

In Bhaktapur werden tot dusver enkele tientallen kinderen met een meervoudige handicap verzorgd op een dagelijkse basis. Deze situatie was onhoudbaar. Daarom zijn we gestart met de bouw van een centrum voor 40 kinderen.

More (in dutch)
Project

Education

De twee belangrijkste doelstellingen van Madat Nepal zijn de bouw en uitrusting van scholen en de financiering van de salarissen van extra leerkrachten. Eén van onze eisen was om op tijd te beginnen met innovatieve educatieve activiteiten.

More (in dutch)
Project

Healthcare

In de afgelopen twintig jaar hebben we een verandering in de kwaliteit van de zorg gezien. We zijn begonnen met de bouw van een gezondheidspost in Thulo Parsel, een gebied waar we al meer dan vijftien jaar actief. Vrouwen hadden ons benaderd voor mogelijkheden voor geboortebeperking.

More (in dutch)
Project

Water project

In de grote steden, simpelweg vanwege slecht bestuur, is er een tekort aan drinkwater. Na de twee waterprojecten in de Tibetaanse vluchtelingenkampen in Pokara, ons derde drinkwater project is op de school Mechchhe Pauwa, een dorp op de top van een heuvelrug.

More (in dutch)
Project

Retirement home

Vanuit het Siddhi Memorial Hospital hebben we het eerste bejaardentehuis van Nepal opgericht. In het verleden hebben we dit weeshuis ondersteund, onder het motto: Adopteer een bejaarde. Er wonen nu ongeveer 25 ouderen en ongeveer 60 in de dagopvang.

More (in dutch)
Project

Beggars project

In Boudhanath ondersteunen we de dagopvang van bedelaars. Twee keer per maand krijgen een hele groep van ongeveer 100 bedelaars een maaltijd aangeboden. De bedelaars die in permanente opvang zijn, krijgen dit dagelijks.

More (in dutch)